Opslagstavlen

25 års jubilæum // Borgmesterdag

25 års jubilæum i Fiskerihavnsforeningen

Lørdag den 1. Juni 2019 fra kl. 12.00.

Horsens Fiskerihavns Forening har 25 års jubilæum, og vil i den anledning gerne inviterr Foreningens medlemmer til at være med til at fejre denne mærkedag.

Klokken 12 er der rundvisning i området, hvorefter vi gerne vil være vært ved på de traditionelle ”Borgmestersild” . ​I anledning af jubilæet bliver sildene efterfulgt af grillstegt gris med tilbehør.

Ca. klokken 15 spiller orkesteret: Budda & Band op.

Maden er på foreningens budget, drikkevarer er for egen regning.

På Gensyn

Venlig Hilsen

Fiskerihavns Foreningens Bestyrelse

Havnens dag 2019

Havnens dag Horsens d. 25.05.2019

Der vil være mange aktiviteter på havnen denne dag, så kom og få en dejlig dag.

Horsens Fiskerihavns Forening vil naturligvis også være på banen, bla. med muligheder for at sælge, noget af det som du har for meget af .........

Loppemarked fra kl. 10.00 til 16.00

Hvis du vil være med og gerne vil have en bod, så skriv dig på listen på opslagstavlen senest d. 18.05.10 eller henvende dig til Heino, så vil han finde en stadeplads til dig.

mvh Horsens Fiskerihavns Foreningen

Festudvalget: Heino  Telef. 60180921

mvh Bestyrelsen // Festudvalget

Kig på opslagstavlen f.eks. kan man følge med når der aflæses strøm, samt andre vigtige oplysninger.